Ta kontakt

936 90 525

Strømsveien 55, 2010 strømmen
(gratis parkering)

Ofte stilte spørsmål!

Vi har et bredt utvalg av profesjonelle hårpleieprodukter fra: Sebastian, Eimi, Wella Professionals, Redken, Kerastase og MoroccanOil, samt elektriske artikler fra ghd.

Vi har også utviklet vårt eget hår- og hudpleiemerke, Eleni & Chris, med skjønnhetsprodukter basert på unike og rene skandinaviske ingredienser.

For å avbestille time logger du deg inn på min side eller du kan ringe salongen. på nr.

93690525

En vanlig 30 min klipp koster fra 649,- Vi har kurer fra 149,- til 499,- så prisen på kur kommer an på om du vil ha en hurtigkur, en mer dyptgående kur eller en eksklusiv og reparerende kur.

Farge er det vanskeligste å gi et prisestimat på, da det kommer an på hvor mye farge som brukes for å få ønsket sluttresultat. For et konkret prisoverslag så anbefaler vi deg å komme innom din nærmeste salong for en gratis konsultasjon. Da får frisøren tatt en nærmere titt på ditt hår, og utfra lengde, type hår, hvor slitt det er, tidlige behandlinger, og om du ønsker helfarge eller ettervekst kan du få et mer korrekt prisestimat på en slik behandling.

Ja, det kan du!

Det koster 129,- pr hull, også kommer øredobbene i tillegg. Vi har en rekke forskjellige dobber å velge mellom, og disse koster fra kr 299,- for et sett med to. Kom gjerne innom så får du se utvalget

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Det er vanskelig å gi en konkret pris, da det varierer utfra hvor erfaren lærlingen er. Helt uerfarne lærlinger kan gi inntil 50% rabatt, og denne minker etterhvert som de blir mer erfarne.

 

Anbefaler deg å ta kontakt eller komme innom din nærmeste salong – da kan du få et korrekt pristilbud på lærlingeklipp.

“Behandlinger”

Idrees ønsker å hjelpe deg med både små og store forandringer. Ta gjerne kontakt..
Idrees
Shopping Cart